Grondbewerking

Logo_icoon
Logo_icoon

Wij bewerken grond met behulp van verschillende grondbewerkingsmachines. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met de bodem en bodemdruk.

Al onze diensten worden gedaan met behulp van GPS om secuur en optimaal te werken.

Freeswerkzaamheden

Onze frees heeft een werkbreedte van 3 meter en de werkdiepte gaat tot 15 cm. Hij is voorzien van kantschijven en een grote aandrukrol.

De frees kan in combinatie met de woeler gebruikt worden.

Cultivatoren

Onze triltand cultivator heeft een werkbreedte van 7.50 meter en 4 rijen tanden om een ondiepe bewerking uit te voeren.

Onze vaste tand cultivator heeft een werkbreedte van 4.50 meter met een werkdiepte tot 35 cm. Deze is voorzien van een grote aandrukrol.

Schijfeggen

Onze schijfeg heeft een werkbreedte van 3 meter. Heeft grote gekartelde schijven met een zware, dichte aandrukrol. Tevens is onze schijfeg voorzien van een zaaibak.

De schijfeg kan in combinatie met de woeler gebruikt worden.

Woelen

Onze voorzetwoeler heeft een werkbreedte van 3 meter met 6 tanden en een werkdiepte tot 60 cm. De tanden hebben een woelende werking en geen mengende werking.

De woeler kan in combinatie met de schijfeg en de frees gebruikt worden.

Greencutten

Onze greencutter heeft een werkbreedte van 2.70 meter en wordt ingezet voor het snijden van groenbemester in stukjes van 10 cm. Om zo een langzaam verteerproces te starten. Daarbij behoud je een mooie grove structuur van de groenbemester.

De greencutter kan in combinatie met de schijfeg gebruikt worden. Om zo een groenbemester op een milieuvriendelijke manier in de bodem te werken. En het verteerproces te starten.

Ploegen

Onze ploeg heeft een werkbreedte van 2 meter en een werkdiepte van 15 tot 30 cm. De ploeg is voorzien van grote voorscharen en ondergronders met een werkdiepte van 45 cm. Onze ploeg heeft een vaste flexpack vorenpakker, deze legt het perceel er zaaiklaar bij.